Välkommen till Ravenstars     

            Workshops!
Med jämna mellanrum erbjuds dessa workshops, som pågår en dag mellan

kl 10:00 - 16:00 och där du får ta del av spännande ämnen såväl teoretiskt som praktiskt.


Kurslitteratur ingår som regel inte, utan alla deltagare uppmanas att anteckna det de själva vill. (Undantag är workshop med runor, och häxkonster där enkla kompendier ingår)

 

Kaffe & thé, frukt och lite snacks  finns och vi gör en paus för lunch som du antingen har med dig eller köper hos vår granne Handlar'ns grill.


Pris för en heldag är endast 850:- ink. moms

 

 

 Aktuella ämnen & datum titta in

           I Kalendern
Anmälan och frågor, kontakta Lola här

 

Ingen kommer att lära sig allt på en enda dag, men alla kommer att lära sig något! :)

 

 

 

     Resan till den

     Mystiska Ön

     Avalons

     Dimmor

 

Välkommen till en spännande dag då vi dyker rakt in i Avalons Magiska värld, lär känna Gudinnorna i Wheel of Ana... Vi tar del av kunskap kring kraftplatser, Gudinnehistorik och ser på bilder med mera från denna mytomspunna plats.. och vi gör ceremonier och möter Lady of Avalon..

Det här är ett fantastiskt tillfälle för dig som är intresserad att ta del av denna plats & prästinnetradition med hjälp av Priestess of Avalon Lola Korpstjärna.

 

       

Resan genom det Nordiska GudinneHjulet

 

 

En spännande resa genom årets åtta årstider och högtider, månfaser, människans livsfaser, de nio riktningarna och vad de representerar i Gudinnans Hjul, som skapar livets väv...

 

Framförallt möter vi här de Nordiska Gudinnorna som delar med sig av sin visdom, lär oss att navigera i flödet, spinner våra trådar tillsammans med oss,  lär oss att vandra i harmoni med dessa...

Vi arbetar under dagen med ceremoni, meditation och själslig resa med mera, för att skapa en djupare förståelse till vår egen roll i livets väv.

 

 

 

Väck Gudinnan

     i Dig


Heldags workshop där vi med olika meditativa resor, övningar, ceremonier med mera väcker upp den Gudinna vi alla bär med oss, inombords... med sång, rörelse och kraftfulla energier aktiverar vi denna Gudinneenergi, tar fram den och förankrar den.. och kliver sedan ut i vår vanliga vardag som strålande starka GudinnorShamansk Introduktion & tekniker

 

Shamanism ur ett grundperspektiv.
En dag som tar oss ut på en shamanska resa, med kunskap som vad shamansim är, och hur vi i modern tid kan tillämpa dessa urgamla kunskapsvägar.
Vi går igenom den shamanska livssynen, elementen, provar lite olika tekniker som t ex trumresan för att förhoppningsvis finna våra kraftdjur och utför ceremoni tillsammans.
Kraftsång, örter, runorakel och lite till bjuder dagen också på.

 

 

 

Regression meditation & själsresor

En hel dag då vi på olika sätt närmar oss  själsliga resor, med olika tekniker. Vad menas med dessa resor, vad är vad? Vad är skillnaden på nattens dröm, ut ur kroppen upplevelser och trumresans bilder?

 

En del av dagen handlar om meditationens grunder och hur vi kan tillämpa dem. Vi talar om regressioner, där vi låter själen minnas och färdas bakåt i tid och rum, och gör en gemensam regressionsmeditation.

 

Botekonst & healing:

från Ramsor till

New Age

 

Helandet har följt människan i alla tider, och vi spenderar här en hel dag med att lära mer om energierna i helande botekonst och healing.
Vi ser på likheter och olikheter genom tiderna och på olika håll i världen, genomför en healingmeditation, och lär mera om allt ifrån kloka gummans knep, blodstämmarens ramsor till kristaller och gudinnehealing.


Alla som vill får under dagen dessutom prova att både ge & ta emot healing.

 

Spådomstekniker & traditioner

 

 

En mycket spännande heldag vigd till den urgamla spådomskonsten!

Lär dig mer om ursprung, traditioner, orsaker till att vi alltid sökt orakel och spågummor, vad är vad och vilken etik gäller? Hur kan detta fungera, är det att passivt skåda in i framtiden eller att aktivt ingripa i ödets trådar?
Under dagen provar vi på metoder som Pendel, Runor, Tarot- och Orakelkort, Kristallkula, Orakelben samt lite till om tiden nedger ... vi skådar i elementen och lär om intuition och att vara en ren kanal.

 

Praktiska Häxkonster

 

Välkommen till en magisk och spännande dag där vi tittar in i
Häxans ört- & kristallgömmor och lär oss

att skapa egna talismaner och amuletter; erollknyten enligt läran om elementen och beståndsdelarnas olika riken....

kloka gummans alkemi!

Du får veta vilka oljor, kristaller och formler din talisman behöver för att börja "leva" och arbeta för dig. Grundkunskaper i detta och lite fakta kring altaret, häxans högtider med mera. Plus lite andra häxknåp och knep ;)

Material till eget trollknyte ingår, men ta gärna med eget också om du vet med dig att du vill ha en särskild kristall eller annat. Och glöm för all del inte papper och penna, du kommer att vilja anteckna :)

 

 

 

 

Energier i din

   vardag

 

En lärorik heldag för dig som vill veta mer om energier! Ditt eget energifält, andras energifält, ja hela världen består av olika energier! Kristaller, föremål, jordens energifält... Rensa, rena, ladda, programmera...

...vad ÄR dessa energier egentligen?

Vad menas med allt detta? Varför behöver vi kunskaper i det? Och hur kan vi på bästa sätt följa flödet och tillgodose oss av alla energier som finns?

 

 

Dagen blir delvis teoretisk, delvis med praktiska övningar. Utrymme finns för gruppens egna frågor och önskemål.

 

 

Labyrintens magi


Att jobba ceremoniellt med labyrinter är

fascinerande, och en starkt andlig upplevelse.
Vi varvar teori med praktik, bygger tillsammans en tillfällig labyrint och går den ceremoniellt.

Du får information om vad och varför, och en hel del bakgrund till labyrinternas kraft och forntida användning.

 

 

 

     Djur

  -kommunikation

 

Djurprat teori och praktik.
Här får du effektiva verktyg och praktisk övning i förmågan att telepatisktkommunicera med djur.

Se det som ett sätt att öka förståelsen till dina egna djur, eller som en introduktion om du funderar på att gå en längre utbildning till professionell djurkommunikatör.

 

 

 

 

    Magiskt

    hantverk

 

Det här är en härligt kreativ och kravlös dag, där du får handledning i att tillverka saker som: drömfångare, trollstavar, amulettpåsar, runor, fjädersmycken, pärlsmycken, skallror, pratpinnar, smudgefjädrar..... ja, nästan allt är möjligt! Vi bestämmer oss för ett fokus eller för ett par olika föremål innan vi startar dagen.
Under tiden vi slöjdar så samtalar vi, om vad föremålen tjänar för syfte, hur de används och delar våra intryck av dess energier.
I avgiften ingår material till en grundsumma, utöver det kan du gärna ha med eget samt köpa vissa ting i vår butik. Fråga innan om råd & tips.

 

Du kan boka din egen Heldag för föreningar, goda vänner, med mera helt efter dina egna önskemål!

 

Be om förslag och få prisuppgifter vid kontakt med

Lola Korpstjärna


Kontakta Mig