Avalons Mysterier

 Avalons Mysterier
- Möt Gudinnan i Avalon

Nästa tillfälle 2016

Det finns hos många en längtan, ett kall att få beträda Gudinnans mark i Avalon.. att (åter-) knyta kontakten med denna uråldriga prästinne-kultplats, beträda templet och utföra ceremonier i förtrollande landskap... Låta Gudinnan hålla oss i sin kraft..

Nu finns en unik möjlighet att gå en kurs i Glastonbury; att möta Gudinnan i Avalon.

Kursens lärare är Priestess of Avalon Lola Ravenstar, och kursen hålls i visst samarbete med Kathy Jones och the Goddess Temple i Glastonbury.

Det är 6 intensiva kursdagar, med vandringar och ceremonier i naturen, samt cirkel varje dag där vi avhandlar allt som upplevs.
En av dagarna är utflykt till bl a Stonehenge med taxibuss, läs mer nedan.

Under dessa dagar går vi djupt in i Avalons mysterier, med ramen av the Wheel of Ana som håller ihop allt... går djupt in i Lady of Avalon, Hennes nio ansikten och nio Morgens energier & skönhet..

Det blir besök och meditation i Avalons Gudinnetempel i Glastonbury, och ett inspirerande möte/ guidad resa med dess grundare Kathy Jones på plats, men även möten med fler Prästinnor som verkar på denna plats.. Vi spenderar en dag i den magiska trädgården Chalice Well garden, där Källan som den heliga graal säjs vila i finns... invid denna finns en annan underbar plats; White spring där vi också utför energiarbete.Vi vandrar till the Morgens ingång, och upp på Glastonbury Tor... till Bride's mound, och dessutom gör vi en dagsutflykt till Stonehenge och West Kennet long barrow, Silbury Hill... med mycket mycket mera..

Max 9 personer. Alla deltagare bör vara i hyfsad kondition, då vi vandrar många timmar i landskapet.

Exempel på tidigare kurs nedan (med reservation för ev. ändrat schema priser etc för kommande resor/kurser)
Glastonbury/ Avalon: 5-10 Maj 2014
Priset för denna kurs var 6.500SEK inkluderar moms, och alla utgifter (resa, boende, kost etc. ) betalas av eleven själv. Eleverna ansvarar för att ha fullgoda reseförsäkringar.

Ingår gör:
*Utflykten med taxibuss till Stonehenge (lunch mm bekostar var och en själv)
*Inträde till Chalice Well Garden
*Inträde/hyra på Tempelafton
*Guidad resa/möte med Kathy Jones
*Övriga donationer till Prästinnor på plats som följer oss till vissa platser/ceremonier.
*Textmaterial och handledning, råd och tips från Lola Korpstjärna innan kursen

Bokning av flyg, boende med mera kan vi alla hjälpas åt med innan, för att dessutom kunna dela på transfer/taxi och annat i England.
Jag ger gärna råd om boenden och hjälper till på alla vis jag kan, men jag kan tyvärr inte boka era biljetter då jag inte har resebolag med allt vad det innebär.

Sista intresseanmälan är 15 Mars.
Sista datum för anmälningsavgiften på 2000SEK är 1 April 2014.

(Denna anmälningsavgift återbetalas ej utan läkarintyg)För vidare information, intresseanmälan kontakta mig Lola på telefon 073 84 80 913 eller epost info@ravenstar.se