Referenser Blandat

"Tack vare Lolas Shamanska Regressionsterapi kan jag äntligen köra bil igen efter sju månaders yrsel, och nu kan jag också förstå dess ursprung. Varma höstkramar Åsa Ripvinge"

 

 

"Tusen tack för ett otroligt fint brev.
Och vilken auramålning.. helt fantastisk. Brevet är mitt i prick.. Brevet och målningen berör verkligen djupet av mitt hjärta.
Du är sannerligen en begåvad kvinna..

Anna-Carin"

 

 

"Jag är väldigt kräsen med vem jag anlitar och vem jag rådfrågar.

Vad det gäller Lola Korpstjärna hyser jag fullt förtroende inom alla aspekter".

Carola Liva Lind

 

 

 

"Jag fullkomligt njuter i din Gudinnehealing ♥ Det känns som alla spänningar, all kroppslig vätska släpps loss o bara flödar runt i hela kroppen. Jag kommer in i ett Kärlekens flöde ♥ Som samtidigt tar mig från klarhet till klarhet om varför mina spänningar, förmaksflimmer, reumavärk uppstår. På så sätt kan jag arbeta med dessa problem under veckans lopp till jag får en ny Gudinnehealing. Då i regel upptäcker jag att nästa steg i min rening i föregående spänningar m.m. O jag flödar i hela kroppen på nytt, o det är verkligen som en stor utflöde både inne i kroppen o det känns som det rinner ut från mig också ♥ Tack för allt jag som jag får uppleva genom din Gudinna ♥ "

Eva Olsson

 

Referens Prästinnaskolan


Johanna Klemmé:
"Som en av de första certifierade "Freja Naturprästinnor" vill jag med facit i handen verkligen slå ett slag för denna utbildning! Jag har tidigare jobbat med mig själv på många olika sätt... Traditionellt, ensamt, intuitivt, alternativt och shamanskt... Men att under första året Verkligen Våga gå in i mig själv... Våga möta mina skuggor, mina inte alltid så attraktiva sidor och acceptera dom och förstå storheten i mörkret...
Se balansen... Är Helt fantastiskt!!! Pusselbitar har för mig fallit på plats på ett väldigt kraftfullt sätt!! Och att arbeta parallellt i cirkel och ensam gör det fantastiskt!!
Jag valde att gå vidare och år 2 och tre har också varit kraftfulla... Ceremoniarbete, sejd, blodsmysterier, runarbete, orakel... Allt sammanbundet med kärleken till Jorden.... Väven växer och blir starkare och starkare!!
Jag är evigt tacksam till Lola Ravenstar som är våran Fröken... Och Naturen som är min och allas vår lärare....
Allt finns därute om vi bara väljer att se det!!! Se det lilla i det stora och det stora i det lilla. Alltid. Tack för mig"


-Annelie, Östersund:
"Ravenstars Prästinnaskola är ett intensivt år med fokus på inre växande och möten med Gudinnans olika aspekter.
Genom att följa livshjulet med årstidernas växlingar har livet blivit mer tydligt och det är lättare att veta när det är läge för olika ageranden.

Året har gett starka band till alla systrar i cirkeln och tillsammans har vi bland annat delat trumresor, ceremonier, skratt och tårar.

Med mig bär jag nu fantastiska redskap och möjligheter till fortsatt utveckling.

Detta år har varit väldigt givande för mig och Lola har varit en jättebra lärare som verkligen delar med sig av sin kunskap.

Jag kan varmt rekommendera första året i Prästinnaskolan"