Sunna Solgudinnan med sommarsolstånd och elementet Eld, Hon är vår Gudinna i söder och är här nu. Med Ljuset och vridningen melllan det och mörkret fyller Hon våra hjärtan.. Sunna Solgudinnan med sommarsolstånd och elementet Eld, Hon är vår Gudinna i söder och är här nu. Med Ljuset och vridningen melllan det och mörkret fyller Hon våra hjärtan..

Välkomna till 
Frejas GudinneTempel!

 

 

Frejas GudinneTempel
är en helig plats

för utveckling, utbildning, firande och ceremoni, meditation, kontemplation, blodsmysterier, sagor, hantverk, sång och trumma, dans och magisk ritual...
Och mycket mera...

Här ryms vi alla i Gudinnans famn.

Här möts vi i cirkeln under kurser och workshops, vi helar och delar stort och smått.
Allt ifrån högst personliga möten mellan två personer till större cirklar ryms inom dessa väggar.

I templet minns vi våra Förmödrar, vi lyssnar till deras minnen av visdom. Vi återknyter våra ödestrådar i den stora kosmiska väven av livskraft och skönhet i ödmjukhet och tacksamhet till Moder Jord.

I detta tempel minns vi att allt är fött ur det Helig Feminina.
Och att all sanning kommer från Livmodern.

Frejas GudinneTempel
står fritt från religioner och samfund; här råder
Balans, Acceptans, Kärlek och Ödmjukhet.

 

Templet är inrymt i en gammal konsumbutik strax utanför Östersund; ett helt "vanligt" hus i en helt "vanlig" by.

Och som så ofta med det vanliga, alldeles alldeles unikt...

Energin här är ren och mycket kraftfull, detta är en plats som många dröjer sig kvar vid. En plats som ger harmoni och en känsla av grundad tillhörighet.

Att Templet är målat grönt beror på att Moder Jord, naturen och djuren, är den största inspirationskällan här. Just därför finns här också mycket av naturens material som trä, stenar och mineral, benbitar och horn. En och annan korp tittar nyfiket ner på oss från sina grenar, en vacker snäcka ligger som meditationsfokus på altaret. Men allt från naturen som finns här, finns här utifrån den största respekt och kärlek; här inne hyllas Livet.
Templets gröna färg följer också hjärtchakrat; det är medkänslans och kärlekens färg. Grönt är allt växande, helandes färg..

 

I Templets lokaler vistas ibland två hundar av rasen Skotsk Terrier. Har du planerat att gå en kurs eller dyligt här och är allergisk, så säj till i god tid innan så hinner vi finna en lösning.
(Då huset är ett gammalt trähus lånas dessutom då och då en katt in för några dagar, för att sprida skräck i alla möss som annars kan söka vägar in..)

 

Templet har aktiviteter med jämna mellanrum. Håll utkik
I Kalendern, eller ring helt enkelt och fråga.

 

Däremellan är Du alltid välkommen att delta i de andra aktiviteter som du finner här under flikarna Sessioner, Utbildning & Ceremoni.

 

Varmt Välkommen!

 

 

                           ♥ )O( ♥

 

© 2012 Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.