Regression

Regression, minnen av tidigare liv.

 

 

Detta är en fascinerande upplevelse, som kan ge förklaringar och inblick i många av våra känslor, fobier, attraktioner till platser och personer med mera. Om vi accepterar att döden i vanlig mening inte existerar, om vi tror på att själen vandrar och blott lämnar sitt kroppsliga skal efter sig vid döden som övergång så förstår vi också att vår själ bär på mer minnen & kunskap än vårt vanliga medvetna är medvetet om!

Under trygg ledning, i lätt hypnos, så lotsas du genom tid & rum, och får själv berätta vad du ser & upplever. Regressionen är hela tiden på dina villkor, och du får med hjälp av frågor och coachande vägledning möjlighet att gå djupt in i minnensbanken, för att lyfta fram dina (glömda) styrkor, för att minnas och aktivera känslan av att vara absolut lycklig och stark.. för att minnas och avsluta gamla band & trauman som begränsar dig i detta liv.

 

En regression tar mellan 1,5 till 2,5 timmar totalt och kan därför bokas speciellt i en vanlig session, med utrymme för t ex vägledning eller healing, spirituell rening samtidigt.