Shamansk GudinneHealing

Shamansk  GudinneHealing
Obs! Gratis var femte gång!

 

Denna Healingform är resultatet av mina, Lola Korpstjärnas, egna erfarenheter av healing, som många, många nöjda klienter säjer sig ha fått fantastiska resultat av.

 

Jag arbetar som fullständigt ren och intuitiv kanal då jag healar, och ingen session är den andra lik.

 

De Gudinnor jag främst arbetar med här är Lady of Avalon, Bridget, Eir samt Freja Vanadis. Energierna skiljer sig en aning från varann, och jag får alltid veta innan vem av dem som ska in just här & nu.

 

 

Healingen går in & arbetar där den behövs, med Gudinnan som vägledare och olika inslag av kristaller, trumning, runor, kraftsång, olika örter och essenser lyfts blockeringar bort, svagheter balanseras,  stabiliseras, och ny kraft tillförs.

Många inslag härrör från min egen shamanska healing, som är en direkt kunskapsgåva från Moder Jord.
Hela tiden under din healing är du i fokus, du & dina behov.

Ofta ingår i healingen även först en spirituell rening samt kropps- & chakrabalansering, dessa kan även fås vid andra sessioner.

 

Healingen går så djupt som den ska, för var och en, och upplevs av de flesta som oerhört positiv och kärleksfull. Den kan för vissa ibland upplevas som mycket kraftfull med svettningar, starka insikter och frigörande av minnen. Det är helt i sin ordning; denna healing är alltid, alltid helande och lämnar kraft och frigjorda energikanaler. Den hjälper oss att vandra i skönhet, att bli balanserade i harmoni.

 

Ofta känner man sig törstig efteråt, och behöver dricka vatten. Detta pga att healingen renar hela systemet, rensar ut "skräp" och blockeringar.

 

En kort affirmation eller råd på vägen kommer oftast med på denna healing, som du tar med dig hem, som ett fokus för Din fortsatta helande resa.

Alltid då jag arbetar med detta tänder jag Flame of Avalon som är en kärleksfull lila helig låga, och som alltid brinner runtom vår jord ♥

 

Med bredden i metodik och förmågan att kanalisera Gudinnans kraft så ger denna healingform mycket goda resultat på många områden.

 

Gudinnehealing tar strax under en timme och kostar nu 500:- (tidigare 700:-) ink moms.
Och som ännu ett erbjudande för att du ska känna att det är prisvärt att satsa på förebyggande healing för en god helhets-hälsa, så har alla kunder var femte healing (inom ett års tid) helt GRATIS!

 

Du kan också få denna underbara healing enbart som distanshealing med en kort uppföljning via telefon; detta kostar då

300:- ink moms

 

 

Gratis Healing

Passa på att få denna GudinneHealing helt kostnadsfritt, regelbundet, på distans via Ravenstars egna sida på Facebook!

Håll utkik då detta utannonseras, skriv upp Dig på listan och medverka i dynamiska  gruppsessioner.