Ravenstars Butik

Välfylld hylla hos Ravenstar Välfylld hylla hos Ravenstar

 

   Välkomna till

    Ravenstars
       butik!
    

 

Ravenstars lilla butik är inhyst i samma lokaler som resten av vår verksamhet och här hittar du vårt eget magiska hantverk (Trummor, skallror skinnslöjd, skulpturer, talismaner och runor med mera i fjädrar/ben/sten/trä och mycket mer), samt våra egna produkter (Aurasprayer, hoodoo golvtvätt, helig salva, théer & brygder, magiska ljus med mera) såväl som litteratur, rökelser, örter och hantverk från elever & andra trollkvinnor..

 

Många minns & saknar Butik Talisman som vi startade & drev i 6 år i Östersund, Betrakta denna butik som Talismans lillasyster.. som växer sig större med tiden... :)

 

Den fysiska Tempelbutiken är i en transformations-process och har just nu inga fasta öppettider, men då & då har vi Öppet Hus.
Ring 073 8480913 för mer information.

 

Butiken finns alltid tillgänglig då du besöker kurser, workshops eller kommer på en session.

 

Hitta hit: E14 från Östersund mot Åre, sväng ner i byn Dvärsätt. Där finner du  Ravenstars butik, i Freja GudinneTempels lokaler. Detta är i den gamla Konsumbutiken mitt i byn. Ring 073 84 80 913 för mer detaljerad vägbeskrivning.

 

Butiken är dessutom alltid öppen för dig under kurser, cirkelkvällar eller vid sessioner.

 

Alla priser inkluderar moms företaget innehar F-skatt sedel.

 

 

Andedocka/Bjära.

Personligt Hantverk

Andedocka/Bjära. Denna är Lolas privata. Andedocka/Bjära. Denna är Lolas privata.

Ravenstar tillverkar amuletter & andra kraftföremål  
MEN inte längre på beställning..
Här råder övertygelsen att alla föremål hittar "hem"; att alla dessa magiska ting har en uppgift och kommer att förenas med den som behöver just den energi som finns i föremålet, efter egna behov.... Detta kan vara ett smycke, en andedocka eller ett bruksföremål som t ex en trumma... välkommen att höra dig för, över vad som finns i lager just nu..