Åter från Avalon

Åter från Avalon,

som vanligt kommer jag hem med hjärtat till bredden fyllt av kärlek... kärlek till detta vidunderliga landskap, alla fantastiska möten, och så att bara få vara, få vila en stund, hos min Lady..

...Lady of Avalon; Gudinnan i Avalon; själva essensen av detta jordens hjärtchakra...  mmmmm...

 

Det blir en Avalonkurs 2013, delvis i samarbete med Prästinnevänner där, en kurs i flera delar. Jag ska nu grundligt gå till botten med vad jag behöver veta, vilka regler och försäkringar som krävs... jag brinner verkligen för att dela med mig av gåvan det innebär att vara Priestess of Avalon, dela det Hon skänker mig som ger mig en sällsam ...  kraft.

 

Mer information kommer... Blessings.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln