Höstdagjämning

De magiska fotspåren på en av hällarna.. De magiska fotspåren på en av hällarna..

Höstdagjämningen spenderade jag i dagarna tre vid magiska Gärdeån och dess hällristningar.
Jag hade den oerhörda förmånen att vara där med en stark cirkel av vackra själar, deltagare i kursen Att Samspela med Moder Jord som jag höll i tillsammans med Jörgen I Eriksson (som också var den som fick denna briljanta idé att vi skulle ha en kurs tillsammans).

 

Och det blev en helg av Tacksamhet, kraft och magisk närvaro, där slöjorna mellan då/nu/sedan var väldigt tunna. Där ekon av Urkons råmande samspelade med framtidens krav på agerande för att bevara vår Moder Jord. Ja, en blandning av allvar och lösryckt knas-glädje, som en Dröm med absolut vaken skärpa.
Något som blev väldigt påtagligt för mig, något jag redan visste men ännu mera nu, är att Cirklarna på vattenytan breder ut sig, multipliceras, växer för varje andetag vi tar. Och att den magiska stigen för mig allt mer in på Moderns helande.

Och att ensam på denna stig är jag inte..

Jag håller drömmen om en väv som vibrerar av skönhet och harmoni levande i mitt hjärta.

Där Nornorna spinner Tråden, och du och jag är med att väva Väven, tillsammans.
Balans. Ho.

 

Vi är så många som har Kraft och Mod att sejda för

vår Moder Jord.
Kraft och Mod som en Ko! som Audhumbla sjöng in i

mitt öra :)

 

Tacksamhet & Kraahx

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln