Tankar kring vår Prästinnaskola

Tankar kring vår egen Prästinnaskola;

Nordisk PrästinnaSkola Frejas Döttrar...

 

...denna utbildning föddes med en rivstart i Oktober 2010 och jag trodde då att det var ett projekt som i sakta mak skulle få växa fram. Så blev det inte, eftersom att insikter, bilder och ord som blir till textmaterial och olika ceremonier, övningar och annat i undervisningen hela tiden kommer till mig, från Freja själv, från den Stora Gudinnan/Källan... jag vet nu att tid inte existerar, och att detta ska fram, spridas, ska ut NU och inte i någon slags takt som jag trodde att jag själv kunde styra.. Från att vara tänkt som en liten del, en enskild bit, i min (företaget Ravenstars) verksamhet så går mer och mer mitt fokus hit, de andra kurserna för att inte tala om mina enskilda klientmöten rinner i samma takt mer och mer bort och ut ur min kalender...


Mitt engagemang för att arbeta i cirkel står i stark kontrast till min natur som ensamvarg.. men det egna utrymmet, för kontemplation inte minst, ryms ändå inom visionen av att vi tillsammans är en Cirkel, med varje individs enskilda Tråd så skapar vi tillsammans Livets Väv... Och i detta ryms även vår fina Gudinneförening VanaDis där medlemmarna tillsammans arrangerar stort och smått, till liten kostnad och till stor glädje..

Det är i Cirkeln vi uträttar mest. Och bäst uträttar vi det vi ska genom att först utveckla oss själva... Så den personliga resan är av oerhört stor vikt i hela denna utbildning.
Shamanen är den Sårade Botaren,
det känner många av er redan till. Jag säjer att det får stå för Prästinnan med!
Först helar vi det som helas ska i oss själva. Balanserar. Därefter kan vi hjälpa andra att finna helande. Och först då vi arbetat med oss själva, på djupet, kan vi också förstå på riktigt vad en annan person går igenom..
...men det är en färskvara, balansen och helheten, så vi blir aldrig "färdiga" utan bör fortsätta att vara uppmärksamma på Jaget och beredda att plocka bort illusioner och skuggor, för att kunna fortsätta växa, växa... ♥
Från det läget kan vi hålla energi, skapa ceremonier och fungera som stöd, vägledning och allt annat vad Prästinnans roll innebär... och det behövs i vårt samhälle fler, fler fler som är beredda att lyfta staven och vandra NaturPrästinnan, Völvans, Väg...

 

Allt detta har format idén om att erbjuda denna utbildning till människor som av olika skäl inte har möjlighet att komma till Ravenstar och det Gröna Templet åtta gånger på ett år.
Så från nästa kursstart kan man gå som korrespondenselev, och närvara på två träffar och göra resterande sex block hemma, via e-posten!

Lite tankar från mig som sagt.. tack för att Du ville läsa.. ♥


Jag har skapat en särskild Facebooksida för utbildningen, där kan ni skriva in era frågor och tankar, och så fortsätter jag att fylla på med information. Men självklart kan vi ta alla frågor via e-post och telefon med.
En särskild pdf med ansökningsblankett och all information kommer att vara klar under Juli månad med, både för de elever som vill komma till oss varje gång och för dem som vill ansöka om att gå i korrespondensklassen.

 

All Kärlek och Krax ♥ )O( ♥ Lola Korpstjärna, Ravenstar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln