Mitt i Januari :)

Några dagar har gått sedan denna nya hemsida publicerades, och responsen so far av er alla är helt fantastisk!

Och det är ju så; utan er så finns inte Ravenstar så jag är ödmjukt och oerhört tacksam för ert stöd! ♥

 

Idag ska jag fortsätta fota varor, kanske t o m passa på utomhus då ju vår underbara Sol, Gudinnan Sunna, sprider sitt ljus & värme över oss! Så gallerierna med varor bör komma igång inom kort, men de är ju tänkta att vara i ständig tillökning/förändring så håll lite koll alla ni som är intresserade ;)

 

Bifogar också en underbar länk från en av mina favoriter vad det gäller humor, brittisk såklart, Smack The Pony.
Så här går det ju INTE till hos mig, eller??  Haha! :D

 

Krax! Lola Korpstjärna

Etiketter: januari

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln